Mal d'ull

Mal d'ull

Lo tengo

Mal d'ull

Rústica 64 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

24.5x22 cm Color PVP 15€

Argumento

Aquest llibre ens submergeix en la densa mitologia gallega. Un imprescindible per a nits terrorífiques i divertides alhora.

Et fan por els monstres, les bruixes, els esquelets i altres éssers màgics?

Aleshores, aquest llibre no és per a tu! Si decideixes llegir aquestes històries aterridores, pot ser que no puguis tornar a tancar els ulls mai més.

Estàs avisat!

La mitologia i la màgia desperten la imaginació, expliquen allò inexplicable i reflecteixen la fascinació que sempre ha tingut la humanitat per totes les coses misterioses i desconegudes d’un món ple de meravelles i enigmes.

La mitologia gallega és un tresor cultural que brota de les terres boiroses de Galícia. Terra de boscos verds i mars salvatges, té una tradició rica i amb influències celtes que dona vida a éssers màgics com les “meigas” o bruixes bones, els entremaliats “trasnos” i les enigmàtiques “mouras” que habiten fonts i rius.

La mitologia gallega mostra la profunda connexió de la regió amb la natura i és testimoni d’una rica herència cultural.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-413-71458-5

Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.