Les maleïdes

Les maleïdes

Lo tengo

Les maleïdes

Cartoné 80 pp

3,53.52 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Color, PVP:15€

Argumento

Les maleïdes és una novel·la gràfica, un conte tragicòmic que, com tots els contes, té alguna cosa màgica, inexplicable, evocadora. Però no és un conte a l’ús. Ni amable ni moralitzador. Parla de la bogeria, de ser diferent a un món on no ets acceptat, allà on no tens lloc. Una història d’inadaptats. I així, de manera impulsiva, inconscient, al trepidant ritme d’una road movie, avancen a la desesperada a la recerca d’una sortida que, tal vegada, resulti miraculosa i redemptora. Padrines, mares i filles, pares fantasmes, monges a la carrera, prostitutes i Déu el nostre Senyor son els protagonistes d’aquesta sorprenent proposta, que Flavia ha adaptat a l’univers del còmic inspirant-se en el text original teatral de Sergi Baos.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-419-74067-0

Dedicatorias


Lo que opinan los lectores

3,5

3.5 2

ha valorado308/02/2024

Les maleïdes és un còmic basat en una obra de teatre, que no he vist, protagonitzada per dones. La història poc a poca m'ha anat enganxant. Utilitza la cultura i la ideologia cristiana per conduir-nos per aquesta road movie, on passarem del cel a l'infern. Té una bona construcció de personatges femenins, especialment els tres principals, gairebé no hi ha un sol personatge masculí bo, però aquesta decisió queda orgànica dins el context narratiu. Té moments molt bons de companyonia. Pel que fa a l'aspecte visual, el dibuix no destaca per la seva espectacularitat, però és correcte pel tipus d'història.

ha valorado412/11/2023

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.