Te de maduixa al cau del teixó

Te de maduixa al cau del teixó

Lo tengo

Te de maduixa al cau del teixó

Cartoné 54 pp

5,052 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

22.8x22.6cm, color, àlbum il·lustrat

Argumento

Nota: És un llibre il·lustrat, no un còmic.

"L’Os ha perdut les ulleres i surt a buscar-les. Sense ulleres no pot convidar l’Ossa a contemplar les estrelles. Pel camí, trobarà el Teixó, que ha perdut la son i el Llop, que busca les claus del seu cau. Bé, això és el que diu. Ah, i l’Esquirol! Què busca? L’Esquirol busca la felicitat.

I així, tot buscant, tot fent camí, els quatre animals descobriran un munt de coses, coses que mai s’haurien pogut imaginar."

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-418-28849-4

Dedicatorias

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

5,0

5 2

ha valorado522/05/2023

Una història bonica, en la que el protagonista és un ós buscant unes ulleres que ha perdut, pel camí es trobarà amb diferents personatges, com l'esquirol, el teixó i el llop. Destaca especialment per la innocència dels animals i la importància de les coses petites.Les il·lustracions són precioses, des de les contracobertes fins al traç més petit que completa qualsevol dels dibuixos que hi apareixen. Sublim.

ha valorado527/06/2023

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.