El món sense fi

El món sense fi

Got it!

El món sense fi

Cartoné 200 pp

0.000 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

B/N, 35€

Plot

En un moment polític decisiu per a redreçar i minimitzar les conseqüències del canvi climàtic, apareix 'El món sense fi', un còmic polèmic i políticament incorrecte. L'obra, que ja ha venut més de 300.000 exemplars a França, condensa diferents prismes al voltant d'aquesta emergència. Parteix de la tesi que l’espècie humana ha viscut en un món on les fonts d’energia semblaven inesgotables, però la situació ha canviat i són necessàries accions urgents.

Aquest còmic dibuixa una cronologia de com hem arribat fins aquí per, seguidament, descriure el nostre model econòmic i de producció -sovint en contra de la vida-, l’origen de la crisi energètica i possibles solucions col·lectives. Creat a quatre mans pel climatòleg Jean-Marc Jancovici i el dibuixant Christophe Blain, ambdós proven de donar resposta a la crisi del canvi climàtic amb una proposta no exempta d’humor.

See more

Authors

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-419-52302-0

This comic is on these lists


What readers say

There are no reviews

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.