Joséphine Baker

Joséphine Baker

Lo tengo

Joséphine Baker

Rústica 568 pp

4,54.52 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

17x24 cm, 32€

Argumento

Cantant, ballarina, actriu i una icona dels anys vint. Aquesta és la història de Joséphine Baker, la primera gran estrella negra a escala mundial.

La biografia que tindreu entre mans és testimoni no només de la vivència de Baker, sinó també d’una època marcada per una profunda herència racista i a cavall d’una successió de canvis polítics, socials i econòmics frenètics cap a la modernitat.

La nostra protagonista va néixer en una família nord-americana de classe obrera, filla d’una mare adolescent, i amb vuit anys va deixar d’anar a l’escola per contribuir a casa. El 1925, amb dinou anys, Baker va desembarcar a París i, en una sola nit, la jove ballarina es va convertir en un ídol dels anys vint.

Va fascinar Picasso, Cocteau, Le Corbusier i Simenon. Al llarg de la dècada següent, la seva fama es va expandir a escala mundial: de Buenos Aires a Viena, d’Alexandria a Londres. Cada capítol de la seva vida és apassionant, us acompanyem a descobrir-los!

Traducció de Marta Marfany.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-412-42619-9

Lo que opinan los lectores

4,5

4.5 2

ha valorado524/10/2022

Magnífica biografia. Lectura lleugera i molt interessant. A més,molt ben complimentada al final. Edició a molt bon preu!

ha valorado429/09/2023

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.