Atles de les comarques valencianes

Atles de les comarques valencianes

Lo tengo

Atles de les comarques valencianes

Cartoné 80 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Valenciano (España) · 

Sobre esta edición

PVP 22,00 €

Argumento

L'Atles il·lusstrat de les comarques valencianes, és el nou projecte de Ricard Gozálvez (Tàpera) i Carles Ube Efe, l'il·lustrador del llibre. Amb aquest treball l?editorial Caliu pretén consolidar-se en en el món de la literatura infantil amb la col·lecció Xicalla.

L?Atles il·lustrat de les comarques valencianes naix amb un propòsit educatiu i divulgatiu, sobre el fet de ser valencians i valencianes, i mostra els elements que conformen la nostra identitat i geografia.

I ho fa de manera col·lectiva, ja que és el resultat d'un procés participatiu obert en què vora 400 persones han opinat sobre quins elements eren són els més representatius de la seua comarca.

Podem dir que aquest atles és una invitació a repensar, en comú i intergeneracionalment, què significa ser valencians i valencianes ara i ací d'una manera lúdica, divertida i inclusiva, i des d'una perspectiva popular.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-412-01446-4

Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.