Getter Robot

OOSO Comics

2 cómics

Rústica 450 pp

Terminada

  • 4,04 1 votos
  • Catalán (España)
  • 59Lo tienen

Sobre esta edición

17x12 cm

Argumento

El Getter Robot (Gettā Robo en japonès) és un manga creat per en Ken Ishikawa i en Gō Nagai. La sèrie anime produïda per la Toei Animation en 1974 a través de la Fuji Television.

Getter Robot és considerat pioner en el concepte de màquines separades capaces d’integrar-se entre si per a formar un superrobot, gènere anomenat de manera popular com a metxa.

L’autor Go Nagai (també creador de Mazinger Z, Devilman i Cutie Honey) i en Ken ISHIKAWA són els seus autors. En 1974 veuria la llum el primer tom de Getter Robot, que contenia innovacions narratives mai abans vistes en un manga.

Els protagonistes són tres adolescents que practiquen arts marcials: Ryoma Nagare, Hayato Jin i Musashi Tomoe. Lluiten per a defensar a la humanitat de l’Imperi Reptilià, un regne conformat per descendents dels rèptils que van sobreviure a l’extinció vivint sota terra i desitgen conquistar el món. Per a això utilitzen tres metxes, el Getter-1 (eagle), el Getter-2 (jaguar) i el Getter-3 (bear) que, al seu torn, es combinen per a formar el Getter Robot.

Más

Información adicional

Autores

Go NagaiKen Ishikawa

Lo que opinan los lectores

4,0

4 1

4 23/02/2024

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.