Intrèpides Integral

Intrèpides Integral

Lo tengo

Intrèpides Integral

Cartoné 312 pp

4,041 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

PVP 35€

Argumento

Conté Culottées volums 1 a 2 publicats originalment per Gallimard

Trenta retrats de trenta dones imparables que van reinventar el seu destí i van canviar el nostre. Des científiques, actrius o activistes, aquestes dones són valeroses, atrevides, decidides i van lluitar per aconseguir els seus somnis i sortir endavant en els seus respectius períodes històrics. Moltes d'elles van saltar pels aires els prejudicis socials i ens van demostrar que tirar-li valor i perseverança no és cosa només d'homes. Alguns exemples són: Wu Zetian, emperadriu xinesa que va crear un esbós de l'actual dret laboral i va instaurar els mèrits per poder accedir a càrrecs públics; Margaret Hamilton, l'actriu "aterridora" especialitzada en papers del mal que va fer de la seva estranya bellesa un referent a Hollywood; o Agnodice, ginecòloga grega que va haver de vestir-se d'home per poder treballar i aconseguir que les dones puguin exercir la medicina al seu país

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-412-42610-6

Lo que opinan los lectores

4,0

4 1

ha valorado430/08/2022

30 retrats de dones que s'enfronten al món i a la vida amb determinació i constància. Una intrèpida mirada femenina del món contemporani (tret d'un parell de retrats la resta són del segle XX). No m'acostumen a agradar els reculls d'historietes curtes, per bé que en aquest cas el leitmotiv de fons li dóna una coherència al discurs de tot el conjunt. Pel que fa al dibuix, si bé és expressiu, és massa simplista pel meu gust i es limita a fer de complement al moltíssim text narratiu que ocupa més de la meitat de la majoria de vinyetes.

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.