Himitsu Sentai Gorenger

Himitsu Sentai Gorenger

Got it!

Himitsu Sentai Gorenger

Rústica

4.0410 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

Plot

TOKUSATSU, un fenomen cultural.

Monstres gegants, vestits amb poders, cíborgs, explosions, intensa acció, són els elements característics del gènere Tokusatsu. El tokusatsu és el gènere de les sèries i pel·lícules on es presenten kaijus (Monstres), henshin (Transformacions) i sentais (esquadró, força d’assalt).

Dins del Tokusatsu està el subgènere Super Sentai que inclou als grups d’herois, com és el cas dels GORENGER

El creador d’aquest subgènere va ser ISHInoMORI SHOTARO, qui també va crear el mític henshin heroi, Kamen Rider. A ISHInoMORI se li sol cridar al Japó el “Rei del Manga” i continua sent una de les figures més influients de la cultura pop japonesa. Encara que va morir en 1998, té el rècord Guinness de “major nombre de mangues publicats per un autor”.

Himitsu Sentai GORENGER és un esquadró d’heroics nois vestits amb vestits multicolors especialment dissenyats que milloren els seus sentits i habilitats. GO!

Conté un escrit d’Eduard Terrades Vicens (CINEASIA)

View more

Publication date


What readers say

4,0

4 10

has rated37/7/2022

Tenir entre les mans una obra tan marcadament important entre les mans es d'agrair a Ooso Comics, sobretot en una edició tan cuidada que compta amb un petit estudi dels origens del gènere Super Sentai. Himitsu Sentai Gorenger consta de dues parts en les dos etapes en paper dels herois de colors emmascarats. Al ser tan curt deixa amb ganes de continuar amb més aventures i poder treballar millor una profunditat pels personatges i la història. D'aquesta manera queda un comic molt infantil (tenint en compte el públic objectiu original, no és una cosa dolenta), que voldria més historia per gaudir-ne de ple. Menció especial al diseny dels "dolents enmascarats" on els dissenys milloren cada cop que apareix un de nou, molt en la línia dels estrambòtics lluitadors de Kinnikuman. Una obra històricament remarcable, essencial per una biblioteca que vulgui comptar amb els millors referents. I en català! Gràcies Ooso.

has rated45/15/2022

De haber tenido algunos tomos más, me hubiera encantado ver una mayor profundidad y desarrollo de las personas tras las máscaras, pero está claro que en un tomo no da tiempo para nada de eso 😅. Simplemente están ahí y se unen para combatir el mal, pero no sabemos nada de ellos.Pero bueno, lo que siempre digo con este tipo de mangas es que están simplemente para desconectar, pasar un buen rato sin tener que pensar demasiado. Lectura ágil, diseños llamativos y mucha acción para que no haya lugar al aburrimiento 😄.Ya digo, no tiene la gran historia, pero me lo he pasado bien leyéndolo. Además, Himitsu Sentai Gorenger no deja de ser un una pieza importante del tokusatsu y la que inició la franquicia de Super Sentai y posteriormente Power Rangers, así que hay que darle el reconocimiento que se merece.

has rated31/1/2023

has rated411/18/2022

has rated411/13/2022

has rated59/27/2022

has rated48/31/2022

has rated36/5/2022

has rated55/9/2022

has rated54/26/2022

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.