Temps de rebel·lia

Temps de rebel·lia

Lo tengo

Temps de rebel·lia

Cartoné

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Cartoné - 96 pàgines - 225 x 305 mm - B/N

Argumento

"La vida no és el que un ha viscut, sinó el que un recorda i com ho recorda per explicar-la."

Gabriel García Márquez

Aquest volum tanca el cicle d'una llarga crònica a llapis dibuixada i escrita per Lluís Juste de Nin. A través de les seves novel.les gràfiques ha anat configurant el gran trencaclosques de la història contemporània de Catalunya, amb la intenció de fer-ne un relat que pugui servir d'eina per conèixer millor el país.

Temps de Rebel·lia descriu la Barcelona dels anys setanta a través de les vivències del mateix autor i la seva implicació en la lluita antifranquista. En paraules seves: "Teniu entre les mans un relat d'allò més personal, fet amb la màxima honestedat que permet una autobiografia. La gran majoria dels respectats lectors no deu haver viscut aquests anys. Així doncs, desitjo que aquest relat, el de la vida d'un ninotaire clandestí dels anys setanta, sigui una contribució llegida i visual del que va ser tot allò."

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-412-40795-2

Este cómic está en estas listas


Opiniones

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.