Tentacles

Alpina

4 cómics

Rústica 64 pp

Terminada

  • 0,00 0 votos
  • Catalán (España)
  • 3Lo tienen

Sobre esta edición

Revista cultural periódica de aparición semestral publicada en catalán, dirigida por Jordi Riera Pujal y Jaume Capdevila (Kap). (Fuente Tebeosfera)

Argumento

Hi ha qui parla d’alta i baixa cultura. Altres diuen que la cultura és com la música: només n'hi ha de bona i de dolenta. nosaltres no volem categoritzar, ni discriminar, ni etiquetar. Ens estimem la cultura en totes les seves vessants i ens agradaria compartir la nostra passió amb tots aquells que ho desitgin. Volem emergir palpant diverses vessants de la cultura i sacsejar-la. Volem allargar els tentacles per poder ser multidisciplinaris i totalment lliures a l’hora d’enfocar els temes. Volem lliscar suaument per damunt de capelletes i modes, i ser les extre- mitats capaces d’arribar fins al racó més profund on s’amaga allò que no sempre és visible a primer cop d’ull.

Más

Información adicional

Autores

Cifre

Otros autores

KapAlfons Moliné (Guión), ElchicotristeJoan TharratsManel Fontdevila

Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.