Uxío

Uxío

Lo tengo

Uxío

Cartoné

4,041 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

20x26 cm. Color

Argumento

“Hola, em dic Uxío. I tu?”

Així ens convida un nen pèl-roig i entremaliat a entrar al seu còmic. Gairebé ens agafa de la mà per descobrir les seves aventures esbojarrades i les seves idees escabellades. L’Uxío té una amiga, l’Ana, i una gosseta, la Rosenda, que l’acompanyen a tot arreu, incloent-hi, per descomptat, els llocs que visita gràcies a la seva imaginació desbordant. Les pàgines, plenes de colors, d’aquest àlbum per a lectors a partir de sis anys contenen les peripècies del noi presentades en relats curts d’un parell de pàgines, amb humor, poesia i agilitat. Algunes fins i tot demanaran la participació del lector.

L’obra va obtenir el premi Castelao 2019 de còmic en la categoria infantil i juvenil, un guardó atorgat per la Diputació Provincial de la Corunya. El jurat va destacar les “possibilitats narratives del mitjà, d’una manera diferent i interessant” amb un “ús humorístic” divertit i “adaptat a l’edat”

Ver más

Isbn / Código de barras

  • 978-8-418-21507-0

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

4,0

4 1

ha valorado424/08/2020

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.