Eivissa i Formentera Il·lustrades

Eivissa i Formentera Il·lustrades

Lo tengo

Eivissa i Formentera Il·lustrades

Rústica

4,041 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Edición rústica apaisada bilingüe

Argumento

Aquest voum que teniu entre mans, que tanca la trilogia pitiüsa conformada per 'Días Oscuros' i 'Història d'Eivisssa i Formentera' (Apache Libros, 2017,2018), està basat en part en l'extens arxiu fotogràfic recopilat per Joan Escandell entre els anys 1968 i 1969. És el treball de tota una vida del mestre de Sa Penya que s'acompanya, una vegada més, dels textos de l'escriptor de Cala Mastella, Lluís Ferrer Ferrer. 'Eivissa i Formentera il·lustrades' és el retrat d'unes Pitiüses difícils de reconèixer avui en dia. Utòpiques pel fet de ser del tot irrecuperables tal com eren fa 50 anys, però que es resisteixen a ser devorades per la vulgar globalització.

Aquest llibre té la voluntat de servir de recordatori d'allò que érem, som, i hem de ser; unes illes amb peculiaritats, història i cultura pròpies; unes qualitats que no hem d'oblidar ni deixar que es perdin, perquè els pobles que perden la seva memòria estan abocats a perdre la seva identitat.

Aquesta és la proposta dels autors per mirar d'evitar que això passi.

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-412-07637-0

Dedicatorias

Este cómic está en estas listas


Opiniones

4,0

4 1

ha valorado419/01/2020

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.