Shum - El dibuixant anarquista

Shum - El dibuixant anarquista

Lo tengo

Shum - El dibuixant anarquista

Rústica 160 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

Dins el panorama artístic català d’abans de la Guerra Civil, hi ha una gran efervescència que possibilita l’aparició d’un munt d’interessantíssims personatges amb personalitat creativa pròpia. Personatges que fan aportacions que evolucionen o revoluciones el seu mitjà dins la societat catalana del moment, una societat viva, que es belluga i batega amb els temps, on conflueixen diversos debats polítics, socials i identitaris.

Enmig d ‘aquest panorama, no hi ha dubte que Shum es un dels dibuixants que cal ésser remarcat. Shum es un artista singular, un creador que cal reivindicar per l’obra que ens ha deixat.

Shum, el Poeta, Jean Baptista Atcher, l’Artista de les mans trencades... tots són Alfons Vila. O viceversa.

En aquest llibre, Lluís Solà i Dachs, Josep Maria Cadena i Jaume Capdevila, tots tres grans especialistes en premsa satírica catalana ens parlen de la seva atzarosa vida –atemptats, bombes, judicis, empresonaments i exili, noms falsos i pseudònims, .. – i de l’aura que acaba envoltant el personatge.

Lluís sola i Josep Maria Cadena, gracies a una recerca exhaustiva, desentrellen els secrets de la seva biografia. Jaume Capdevila, al seu article desvetlla els secrets que hi ha darrera del seu traç sintètic.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-494-63761-2

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.