Mandela i el general

Mandela i el general

Lo tengo

Mandela i el general

Cartoné 120 pp

4,54.52 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

17 x 24 cm - Color

Argumento

Un còmic que reviu un moment crucial de la història del segle XX, i que comença quan Nelson Mandela és alliberat després de 27 anys d'empresonament.

Quan Nelson Mandela va ser alliberat el febrer de 1990, ningú es podia imaginar el que passaria. Pressionat per la comunitat internacional, el president De Klerk va iniciar un apropament al Congrés Nacional Africà, alliberat pel Madiba. No obstant això, les forces d'ultradreta no volien permetre que el poder se'ls escapés de les mans. Van contactar amb el militar retirat Constand Viljoen perquè comandés una nova milícia unificada mentre els moviments rebels alçaven la veu amb violència. Només un home podia impedir que una guerra acabés trencant un país esquerdat des de feia massa temps.

Durant vint anys, John Carlin va ser corresponsal per al The Guardian i El País a Sud-àfrica, on va establir una amistat amb Nelson Mandela. En aquest llibre, es conjura amb el talent de l'artista gràfic Oriol Malet per traçar un moment crucial de la història del segle XX en què el somni democràtic d'un poble va estar a punt d'ofegar-se en sang per sempre.

«Una lectura fascinant.»

— Morgan Freeman

«Una meravellosa i accessible destil·lació del geni de Mandela.»

— Matt Damon

«Un recordatori atemporal del valor de l’empatia humana com a eina en la confrontació política.»

— Jon Lee Anderson

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-417-18888-7

Lo que opinan los lectores

4,5

4.5 2

ha valorado511/04/2020

Realmente una historia inspiradora, donde la empatía juega un papel fundamental, como debería ser en todos los apartados de nuestra vida.

ha valorado420/11/2023

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.