Ara 14 d'abril del 2018

Ara 14 d'abril del 2018

Got it!

Ara 14 d'abril del 2018

Diari

0.000 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

Plot

El diari inclou 6 reportatges fets íntegrament amb vinyetes i totes les informacions seran il·lustrades per ninotaires

L’ARA torna a donar festa als seus fotògrafs. Avui, coincidint amb el Saló del Còmic, totes les notícies del diari estan il·lustrades per dibuixants de còmic. És la tercera edició d’una iniciativa que va començar el 2016 i que es va repetir l’any passat. Enguany, l’especial del còmic de l’ARA torna a estar coordinat per Manel Fontdevila i compta amb dibuixants de renom com Jan, Paco Roca, Albert Monteys, Bartomeu Seguí, Calpurnio, Mamen Moreu, Pere Joan, Cristina Duran, Xavier Mariscal, Conxita Herrero, Manuel Bartual i Anthony Gardner, entre molts altres.

ARA inclou cinc reportatges més en forma d’historietes. La periodista Lara Bonilla i el dibuixant Ricard Efa expliquen la història de Marta Magaña, a qui un accident de moto va deixar sense memòria però va aconseguir recuperar-la després de molts esforços. Un altre reportatge dibuixat està dedicat a la situació dels pensionistes: la periodista Natàlia Vila ha entrevistat dos jubilats i un treballador en actiu per mostrar les problemàtiques del col·lectiu; la il·lustradora de l’article és la valenciana Ana Penyas, nominada com a autora revelació als premis del Saló del Còmic per la novel·la gràfica Estamos todas bien.

El cap de la secció de Mèdia, Àlex Gutiérrez, i el dibuixant Luis Bustos parlen al reportatge Zona de conflicte mediàtic de les friccions entre la policia i la premsa que cobreix les manifestacions. El dibuixant Javirroyo aborda en clau d’humor l’inici de la temporada de barbacoes; a més, ens ofereix la seva pròpia recepta de salsa barbacoa. Per últim, l’escriptor Jordi Carrión i el dibuixant Sagar Forniés obren el suplement literari Llegim -íntegrament dedicat al còmic- amb un reportatge que aborda en forma de narració gràfica les últimes tendències del còmic i la fusió de la historieta amb altres disciplines i gèneres

View more

Publication date

This comic is on these lists


What readers say

There are no reviews

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.