Capablanca

Amaníaco Ediciones / Cayolargo Ediciones

3 cómics

Rústica amb solapes

En curso

  • 4,04 1 votos
  • Catalán (España)
  • 24Lo tienen

Sobre esta edición

Encuadernació rústica con solapas, 16,8 x 24 cm

Argumento

Encara no fa un any que vam presentar l'edició en castellà del llibre i ara, com que els escenaris i l'entorn on es desenvolupa l'acció de les aventures del personatge transcorre a Catalunya, hem cregut convenient treure una nova edició en català.

El còmic Capablanca. A cara o creu, es va presentar durant la celebració de la segona edició del Girocòmic, la fira del còmic i l'entreteniment de Girona que es va celebrar del 12 al 15 d'octubre de 2017.

A la Catalunya de 1600 Joan Muntada un xicot, malviu a Llacera, un poble de l’interior. A la seva vida es creuen familiars, amics i coneguts, el secretari Gaspar, Jerònima, Sebastià, Janot… que conformaran les seves primeres experiències de la vida.

L’arribada de don Rodrigo de Ucero li dóna un punt de llibertat i coneixement desconegut pel noi, però malauradament no tot és com sembla. La mort d’una dona desencadena una història tràgica i retorçada en què Joan Muntada es converteix en el protagonista involuntari d’aquest primer llibre.

Más

Información adicional

Autores

Joan Mundet

Lo que opinan los lectores

4,0

4 1

4 22/09/2018

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.