Ara 7 de Maig 2016

Ara 7 de Maig 2016

Got it!

Ara 7 de Maig 2016

Diari

5.051 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

Edición del sabado 7 de Mayo, PVP 1,80€

Plot

Els dibuixants de còmic ocuparan l’ARA aquest dissabte, 7 de maig. Coincidint amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, el diari s’il·lustrarà íntegrament amb dibuixos d’autors de l’àmbit català, la majoria inèdits i creats expressament per a aquesta edició especial. A més, el dibuixant Manel Fontdevila, exdirector d’ El Jueves i fundador d’ Orgullo y Satisfacción, realitzarà una historieta que encapçalarà un dossier especial del diari dedicat a la situació política de desgovern dels últims mesos.

La portada d’aquest ARA especial és obra del valencià Paco Roca, Premio Nacional de còmic per Arrugues i candidat a millor obra nacional del Saló del Còmic amb la recent La casa. Altres autors confirmats són Daniel Torres, Miguel Gallardo, Albert Monteys, Juanjo Sáez, Pere Joan, Ed Carosia, Jordi Lafebre, Roger Ibáñez, Sonia Pulido, Anthony Garner, Ana Oncina, Nadar, Moderna de Pueblo i Luis Bustos.

View more

Publication date


What readers say

5,0

5 1

has rated56/12/2023

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.