El tatano

Fundació Cavall Fort

216 cómics

Grapa

En curso

  • 4,04 1 votos
  • Catalán (España)
  • 11Lo tienen

Argumento

El Tatano va nàixer al 1990 com un suplement bimestral pels més petits dins la revista Cavall Fort, que es publicà per primera vegada el 1961. L'any 2005 El Tatano es va independitzar, convertint-se en una publicació mensual. El número 0 s'edità l'octubre d'aquell any, un número gratuït destinat a donar a conèixer la nova revista. Aquesta porta per subtítol "El cavall fort dels petits".

El format i contingut de la revista estan molt destinats a cridar l'atenció dels infants i també a incitar-los a la participació. Els dibuixos en colors cridaners i els còmics ocupen la major part de les seves planes.

Les seccions es van repetint en els diversos números, les més habituals són: Les aventures de la Neus, les del gatet Mixu Mixu, les histories d’en Nono i la Petúnia, el conte –en què cada mes se n’explica un–, la natura –per a que els infants aprenguin a estimar el medi ambient–, la poesia o la cançó, els jocs o l’Hem anat. Sense oblidar les famoses historietes d'en Pere sense por, personatge que apareix al Tatano des de la primera publicació.

De la portada de cada número se n’encarreguen diferents dibuixants i il·lustradors, alguns menys coneguts i altres de cert renom com Carmen Queralt i Cristina Losantos (autora de les tires de Les aventures i desventures de la Rita Pinyada)

Sovint també es proposen tallers de manualitats diverses o receptes fàcils i també concursos de dibuix, poesia o escriptura per a que els més petits de la casa comencin a desenvolupar la seva creativitat.

Más

Lo que opinan los lectores

4,0

4 1

4 16/04/2022

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.