El testament de Godofred de Bouillon

El testament de Godofred de Bouillon

Lo tengo

El testament de Godofred de Bouillon

Cartoné

5,053 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Llom de tela, 31pp, bicolor.

Argumento

Traducció d'Albert Jané.

Ver más

Fecha de publicación

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

5,0

5 3

ha valorado513/02/2023

Pot semblar un intent de barrejar "Gil Pupil·la" i "Jan i trencapins" però, és molt més que això. Deixa alguns caps per lligar, cosa que convida a la relectura i fa més interessant resoldre el misteri que planteja la història. Aquest còmic m'ha sorprès molt gratament i l'edició és excel·lent.

ha valorado529/01/2023

Una petita joia. En Freddy Lombard i els seus amics ens duran per una història graciosa i ben entretinguda, en la qual hauran de resoldre un misteri per trobar el tresor d'en Godofred de Bouillon, es mouran pel segle XI i el segle XX. Pur estil francobelga, amb un bon dibuix i bicolor (negre i vermell). L'edició és preciosa, cartoné amb llom de tela i bones dimensions (no m'agraden els còmics excessivament grans), l'única pega és que hi ha algunes faltes d'ortografia, però que en cap cas dificulten o molesten en la lectura.

ha valorado506/03/2019

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.