Astrologia lleugera

Astrologia lleugera

Lo tengo

Astrologia lleugera

Cartoné 184 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

17x24cm, color, 22€

Argumento

Sabies que Melania Trump és Taure, el signe més resistent de tots? I que Boris Johnson és Bessons, el xerraire del zodíac?

A Astrologia lleugera coneixeràs molts altres personatges més o menys famosos les accions i el destí dels quals s'expliquen a partir del seu signe del zodíac: el multimilionari Arthur Sackler (a l'origen de la crisi dels opiacis als EUA), la pionera de la psicoanàlisi Sabina Spielrein, el raper Flavor Flav, o Thomas Thwaites, el dissenyador britànic que ho va deixar tot per viure com una cabra als Alps. Podràs analitzar l'espinós problema de la compatibilitat amorosa entre els signes i també entendràs per què les mares aconsellen a les filles no dedicar-se a l'astrologia.

Sempre divertida i irònica, Liv Strömquist torna a fixar la seva mirada penetrant sobre els tics i les obsessions de la nostra societat a l'era del capitalisme avançat, sense oblidar mai de posar el dit a la nafra. Una lectura que farà les delícies dels amants de l'astrologia i també dels que l'odien

Ver más

Fecha de publicación

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.