Què

Què

Got it!

Què

Cartoné 200 pp

0.000 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

17x24 cm PVP 22€

Plot

"Què" és un viatge iniciàtic fora de norma que reflecteix l’extravagància i les contradiccions del món en què vivim. El protagonista d’aquest còmic és un home prototípic de mitjana edat en plena crisi existencial que, enlloc de fer el Camí de Santiago, es posa en marxa cap a la ciutat de Trapisonda, sempre acompanyat d’en Titola, la seva veu interior que l’acompanya i amb qui manté un diàleg constant.

El que comença sent un camí farcit d’expectatives, s’acaba convertint en un recorregut pels racons de la sàtira social. El seu rumb el portarà a conèixer personatges insòlits: bruixes de discoteca que el posaran en un atzucac patriarcal, un cavall intèrpret amb aires grandiloqüents, i fins i tot un murri company de vinyeta a qui res li està bé. Max presenta un Teatre Gràfic on els personatges prenen la paraula i dialoguen sobre temes d’actualitat com la masculinitat tòxica, els influencers i les contradiccions del capitalisme.

La veu irònica i el traç precís de l’autor fan de "Què" una obra original que fa una mirada irreverent i grotesca als debats mediàtics actuals.

1r Premi Finestres de Còmic en Català.

See more

Authors

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-419-52305-1

This comic is on these lists


What readers say

There are no reviews

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.