Una gossa en un descampat

Una gossa en un descampat

Got it!

Una gossa en un descampat

Rústica 112 pp

5.051 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

About this edition

Color, PVP 18€

Plot

Cartografia d'un dels moments més complexos que pot passar una persona gestant: la mort perinatal. El viatge de la Júlia, les seves pors, els dubtes o la seva alegria –perquè també n’hi ha, d'alegria, en els temps foscos– esdevenen un mapa necessari. Necessari tant per qui el fullegi el còmic per primera vegada, per qui va a veure l’obra al teatre o per qui té un descampat propi, potser encara per digerir. Un exercici imprescindible de visibilització de la mort perinatal. La posa al centre i n'ofereix una narrativa que ens parla de la vida parlant de la mort. Obre el llibre i, si tens por, no pateixis; agafa't de la mà de la Júlia i deixa't portar. Descobriràs que "hi ha bellesa en els descampats, però has de mirar de prop, per veure-la." Carla Rovira, dramaturga.

View more

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-413-03416-4

What readers say

5,0

5 1

has rated52/21/2023

Colpidor. Fernando "Nono" Moreno (tot un descobriment!) adapta l'obra teatral de Clàudia Cedó i entre els dos construeixen un relat imponent, dur, commovedor, que no busca la llàgrima fàcil, sinó oferir llum a una experiència tràgica. Hi ha molt mèrit al text, però l'art és excel·lent. La sensibilitat que resulta de tot plegat, atrapa i porta a llegir l'obra en un tres i no res. La distribució de vinyetes en una graella de 3x3, lluny de ser rígida, fa que la història mantingui un aire teatral sense deixar de ser còmic. Una genialitat. Una obra valenta, necessària, molt recomanable.

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.