El gall que cantà a mitjanit

El gall que cantà a mitjanit

Lo tengo

El gall que cantà a mitjanit

Rústica 50 pp

4,54.52 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

29x21cm, B/N

Argumento

"El gall que cantà a mitjanit", una obra de Domènec Miquel i Esteve Polls. Domènec és historiador i Polls és un il·lustrador amb una llarga trajectòria de col·laboració amb editorials europees i nord-americanes.

L’obra fa referència, als esdeveniments que es produïren entorn a l’assassinat de l’abat del Monestir de Sant Cugat, Ramon de Biure, el 1350.

L’edició ha anat a càrrec del Museu del Còmic i la Il·lustració i de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

4,5

4.5 2

ha valorado404/09/2022

És un molt bon còmic i molt recomanable. El guió és correcte, és una història ben interessant i entretinguda. El dibuix té una qualitat molt alta, crec que hagués millorat amb un bon entitat (i menys esbós) i posant color (tot i que els autors estaven en contra, així que potser ja està bé en blanc i negre). L'edició malauradament és el que surt pitjor parat, segurament a causa dels pocs recursos econòmics dels quals disposaven, és un cartoné amb llom encolat i la impressió no és de gran qualitat. Encara que tal com està el món del còmic en català, és d'agraïr tot el que s'edita en aquesta llengua.

ha valorado507/08/2022

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.