El petit robot de fusta i la princesa tronc

El petit robot de fusta i la princesa tronc

Lo tengo

El petit robot de fusta i la princesa tronc

Cartoné 40 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

23,7cmx28,6cm, color

Argumento

Fa molts anys que el rei i la reina volen tenir un fill. El seu desig es veu doblement acomplert amb l’arribada d’un petit robot de fusta i una princesa encantada, que creixen envoltats d’amor. Només hi ha un petit obstacle: cada nit, quan la princesa s’adorm, es converteix en un tronc, i només se la pot despertar amb les paraules màgiques "Desperta’t, tronquet, desperta’t".

Els germans són inseparables, però un dia la princesa adormida és víctima d’una confusió i va a parar al nord gèlid. La gesta de rescatar-la i tornar-la sana i estàlvia al regne recau en el seu fidel germà. Els esperen una sèrie d’aventures fascinants, amb boscos obscurs, animals servicials, fades empipadores, un púding màgic, una vella dins d’una ampolla i, finalment, un desenllaç impetuós que farà les delícies dels lectors de totes les edats.

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-418-62143-7

Este cómic está en estas listas


Opiniones

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.