Tanmateix, la Màgia

Tanmateix, la Màgia

Lo tengo

Tanmateix, la Màgia

Rústica 124 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

24x17 cm PVP 18€

Argumento

‘Tanmateix, la màgia’ neix d’una troballa casual. Cristina Llorente va trobar, dins un llibre, un retall de diari en què s’entrevistava el seu padrí per mor de la cavalcada de Reis. Era Toni Roca, l’excel·lentíssim senyor ambaixador dels Reis Mags d’Orient. “Era un home feiner, molt creatiu, que en un moment de la seva vida se li obri l’oportunitat d’organitzar i dissenyar la cavalcada de Reis”, explica l’autora Cristina Llorente.

En aquell moment, entre l’any 1957 i el 1975, les cavalcades tenien un pressupost molt baix. Segons Llorente, la creativitat era tot. I per això sortien unes desfilades plenes d’il·lusió i amb molts voluntaris.

Una novel·la gràfica que també serveix per conèixer el passat i el present de la ciutat. “L’arquitectura es converteix en un personatge més”, explica la il·lustradora Flavia Gargiulo. Per plasmar l’atmosfera de l’època, les autores han intentat fugir de la melancolia i la nostàlgia, tot recreant un món viu. “Aquesta atmosfera es recrea tota sola, a partir dels detalls, de la gent que fa coses”, afegeix Gargiulo.

I així la màgia acompanya tota la novel·la, com un acompanyant màgic. “Al final te n’adones que la màgia és la forma de viure les coses, la màgia és la voluntat de voler fer coses”, conclou la dibuixant

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-496-19946-0

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.