Watchmen

Watchmen

Lo tengo

Watchmen

Cartoné 416 pp

5,055 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

Qui vigila els vigilants?

Nova York, 1985. L’assassinat cruent d’Edward Blake, el Comediant, deixa enrere un smiley tacat de sang i mobilitza els escassos lluitadors per la justícia que encara hi queden. Un dels més implacables, Rorschach (Walter J. Kovacs), emprèn una investigació que el farà retrobar-se amb el desencisat Mussol Nocturn (Dan Dreiberg), el poderós Dr. Manhattan (Jon Osterman), el multimilionari Ozymandias, considerat “l’home més intel·ligent del món” (Adrian Veidt), i la rebel i inconformista Espectre de Seda (Laurie Juspeczyk). Junts s’enfrontaran amb un passat terrible, sota l’ombra dels Minutemen, i tractaran de superar-lo per salvar el futur... si és que la fi, cada cop més propera, no arriba abans i destrueix la Terra per complet.

Alan Moore i Dave Gibbons signen potser la millor història de superherois de tots els temps, amb guardons tan prestigiosos com ara els Kirby, els Eisner, els Harvey i fins i tot el premi Hugo, que no havia estat mai concedit a cap còmic.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-418-93189-5

Lo que opinan los lectores

5,0

5 5

ha valorado511/08/2023

Si mai arriba el moment en el qual penseu que ja sou massa grans per tenir aficions com ara el còmic i, en concret, de superherois, rellegiu-vos Watchmen. No és una obra per a nou vinguts; sinó que quan ja portes un temps llegint entra molt millor. Història ben narrada amb dibuix excel·lent (enmig d'un estil clàssic i modern) acabat amb un ús del color perfecte per a cada una de les vinyetes.

ha valorado503/01/2023

M'ha semblat brutal. Una mica llarg, textos complexos, però és indubtable el talent i la trascendència d'aquesta obra mestra. La crítica social i política dels Estats Units de finals dels 70 és el motor que mou la història, sense deixar de banda l'acció i el misteri propis dels còmics de superherois. Els personatges són molt ben desenvolupats, pròxims i plens de matisos. En fi, mis dieses.

ha valorado521/11/2022

ha valorado520/01/2022

ha valorado508/01/2022

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.