Mazinger Otome Taisen

Mazinger Otome Taisen

Lo tengo

Mazinger Otome Taisen

Rústica

3,83.84 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Rústic amb sobrecobertes - 184 pàgines - 120 x 170 mm - B/N i color

Argumento

Spin-off de les sèries Mazinger Z, Great Mazinger, Grendizer i Steel Jeeg, escrita i dibuixada per Mikio Tachibana i Go Nagai. És una obra inèdita fora del Japó.

A Mazinger Otome, els robots Mazinger són com a androides femenines de grandària humana que lluiten contra l’exèrcit de les bèsties mecàniques de la Bardos High School. La protagonista és la Seto Magami i és l’androide basada en el Mazinger Z i néta de Juzo Magami. És una sèrie plena d’acció i humor, molt d’humor.

A Mazinger Otome Taisen, la Seto, una androide que adora en Mazinger Z, la Reito, creada a imatge i semblança del Great Mazinger, i la Shiko, que ha heretat el poder del Kotetsu Jeeg, així com, la Grace, que és el Grendizer fet androide són les protagonistes de nou d’aquest divertidíssim volum.

Una tempesta sobtada arriba enmig de la plaent vida diària de les quatre. I és que han aparegut uns nous Mazinger, Jeeg i Grendizer. Una batalla es desencadena entre els súper robots que sorprèn el món sencer!!! Aquí teniu el segon volum de la comèdia dels robots de Dynamic!!!

Ver más

Fecha de publicación


Lo que opinan los lectores

3,8

3.8 4

ha valorado506/07/2022

Muy bueno

ha valorado504/06/2022

ha valorado230/05/2022

ha valorado319/11/2019

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.