Amb barret... o sense

Amb barret... o sense

Lo tengo

Amb barret... o sense

Cartoné 288 pp

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

Tamaño: 25 x 29 cm. Color PVP: 29,00 €

Argumento

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions d´infants. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada època viscuda, que ha rebut els guardons més importants i és part indiscutible del patrimoni cultural del país.

Ara, per primera vegada, se´n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l´artista i ens permeten admirar-ne l´evolució.

Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ella mateixa, que ho ha il·lustrat pràcticament tot.

El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-467-91170-1

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.