Les aventures de Miquel Mena

Les aventures de Miquel Mena

Lo tengo

Les aventures de Miquel Mena

cartoné

3,33.33 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

64pp color Tamaño 30x23cm pvp 15€

Argumento

Miquel Mena (biòleg) i el seu ajudant Bor estan realitzant uns experiments botànics per al que recullen un carregament de plantes tropicals en un vaixell que ha atracat al port de Barcelona, ja que ofereix protecció una misteriosa "societat". Després d´experimentar amb les plantes, Mena i Bor descobreixen unes interessants propietats que donen a conèixer en una conferència pública, després de la qual succeeixen uns fets criminals que se sumen a un robatori al laboratori de Mena, que l'obliguen a implicar-se en una trama en la qual descobrirà una sorprenent intriga

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-494-04151-8

Lo que opinan los lectores

3,3

3.3 3

ha valorado315/04/2023

Amb aquest àlbum s'inicien les aventures de Miquel Mena i el seu col·lega Boro, un científic a qui el robatori de les seves investigacions, sufragades per la lògia maçònica, el porta a una trama d'espionatge en el marc de la Primera Guerra Mundial. El guió d'Herranz està força bé, en certa manera recorda Daniel Bach: L'enigma Gaudí, compleix al llarg de les seves 64 pàgines amb els clichés del gènere i manté l'interès. El dibuix de Povo està influït per la línea clara (literalment el rostre de Mena són tres punts i tres ratlles), fa bones composicions de pàgina i fons vistosos com Les Rambles, la Boqueria o la Duana de Barcelona, però peca de ser massa estàtic en algunes vinyetes. Les vendes van ser dolentes i es va saldar a 5€, un terç del seu preu, però ha tingut continuïtat en castellà, es va editar el segon àlbum i està en camí el tercer via crowdfunding.

ha valorado327/07/2023

ha valorado404/10/2020

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.