Bunsen: un còmic de ciència i xocolata

Bunsen: un còmic de ciència i xocolata

Lo tengo

Bunsen: un còmic de ciència i xocolata

Cartoné con camisa

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

Te’n recordes d’Alf? La sèrie de l’extraterrestre que després va tornar en forma de xapes? El nom d’ALF és per les sigles d’Alien Life Form. Bam! Ara tens aqueixa dada al teu cap. Benvingut al club. Sobre açò va tractar el primer còmic de Bunsen que vaig escriure, per cert. El meu cervell és en un 90% trivial sobre Alf i Stanley Kubrick, cites de Fight Club i The Simpsons, Edgar Allan Poe i receptes de cuina fictícies que ixen de les novel·les de Harry Potter. Tinc 27 anys i un fill i, encara així, les converses amb els meus amics sempre acaben amb la formulació de plans per a sobreviure a holocausts zombies (consell: troba un supermercat i instal·la-t’hi al sostre). Abans tot açò em feia un poc de llàstima. Està bé, però, ja no em molesta. Amb els anys he trobat a gent amb la que puc compartir els meus interessos sense culpes. El Dr. Adel Ortega, el protagonista d’aquest còmic, és més o menys el tipus de persona amb la que podria fer-ho. Adel és una gran persona (no un gran científic, però sí persona). Alguns lectors m’han criticat que és massa borinot, cosa a la que sempre responc de la mateixa manera:”Adel té un doctorat en física matemàtica. Quants doctorats en física matemàtica tens tu?”. I és que les persones realment intel·ligents tenen aqueixa tendència a comportar-se com a borinots. Suposo que és part de l’encant nerd i la raó per la que Bunsen ha sobreviscut tot aquest temps.

Jorge Pinto

Aquest és un còmic real com la vida mateixa, hi trobareu un grup de personatges que segurament vos acompanyen al vostre lloc de faena -si en teniu un-: Becaris sobreexplotats, caps sense qualificar, professors desmotivats, micos obsessionats amb la mort i les drogues... Tots ells representants d'unes institucions obsoletes.

Bunsen ha estat un fenòmen de masses a internet, i ara Sankara vos el porta per primer cop en català, directament des de Mèxic. Aquest volum inclou tres-centes tires publicades originalment a www.bunsencomics.com i a més hi afegim el pròleg d'en Manuel Bartual. Una edició limitada de luxe que podeu adquirir ara mateix, i que vos arribarà a casa sense que hagueu de separar el cul del sofà ni els ulls de l'últim capítol de Dr Who.

Ver más

Fecha de publicación

Referencias

Este cómic está en estas listas


Opiniones

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.