Publicidad

Noves aventures dels Barrufets #36

Noves aventures dels Barrufets #36

Els Barrufets i el drac del llac

Lo tengo

Noves aventures dels Barrufets

4,041 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

En aquesta aventura, els Barrufets troben el drac Fafnir, que ja va aparèixer al 12è àlbum de Jan i Trencapins, El País Maleït. El Barrufet Forçut surt a navegar al llac artificial i quan la boira s'aixeca creu veure un monstre. Al poble ningú no se'l creu fins l'endemà el drac Fafnir es presenta al poble. El Barrufet Pocatraça s'adona que al collaret del drac hi ha alguna cosa i hi descobreixen un missatge de Norbert, el cuiner d'un castell. Els Barrufets van a trobar-lo i els diu que Fafnir ha estat tancat en un celler i que ell el vol alliberar. També els explica que el baró del castell està tancat en una torre. El seu nebot, George, s'ha inventat que el seu oncle està boig per fer-se amb el poder. Els Barrufets visiten el baró i elaboren un pla per treure'l d'allà. ¿Ho aconseguiran?

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-417-18384-4
Publicidad

Opiniones

4,0

4 1

ha valorado4 15/11/2018

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.

Subir

Utilizamos cookies de terceros para el análisis del tráfico y el comportamiento de los visitantes, así como para personalizar la publicidad que mostramos. Si aceptas el uso de estas cookies haz clic en ACEPTO. Más información