Publicidad

Història de la humanitat en vinyetes #1

Història de la humanitat en vinyetes #1

Lo tengo

Història de la humanitat en vinyetes

4,54.52 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

HISTÒRIA DE LA HUMANITAT EN VINYETES VOL.1: LA PREHISTÒRIA. Preguntes que sustenten els pilars del projecte que s’inicia amb aquest volum, i que pretén mirar enrere i repassar la història de l’home des de temps immemorials.

A través de les pàgines d’aquest llibre, viatjarem al passat per conèixer com vivien els nostres primers avantpassats, i com varen començar a establir les bases del que acabarà sent la vida de l’home en societat. Com es relacionaven, com subsistien, a què es dedicaven, on vivien. Tot narrat en clau d’aventura, amb molt de sentit de l’humor i gran rigor històric, per tal de fer-ho accessible tant per als joves de la família com per als més grans.

Una col.lecció de còmics documentada per historiadors de la UIB (Universitat de les Illes Balears)

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-417-95691-2
Publicidad

Este cómic está en estas listas


Opiniones

4,5

4.5 2

ha valorado5 13/10/2020

Perfecte per apropar als més petits a la historia

ha valorado4 19/10/2020

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.

Utilizamos cookies de terceros para el análisis del tráfico y el comportamiento de los visitantes, así como para personalizar la publicidad que mostramos. Si aceptas el uso de estas cookies haz clic en ACEPTO. Más información