Traç del temps #3

Traç del temps #3

Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua

Got it!

Traç del temps

3.73.73 reviews

Additional info

Catalan (Spain) · 

Plot

L'any 1932, amb la publicació del Diccionari Pompeu Fabra arriba al com de la seva carrera professional i al reconeixement públic unànime. Sembla que tots els elements d'han conjurat, finalment, per al triomf de la reforma lingüística.

Però el recorregut fins arribar a aquest moment no ha estat fàcil. Les dificultats i oportunitats que s'han succeït al llarg dels anys abans d'assolir aquesta fita, converteixen Fabra en un autèntic aventurer de la llengua.

View more

Authors

Publication date

ISBN / Barcode

  • 978-8-423-20832-6

Gallery

This comic is on these lists


What readers say

3,7

3.7 3

has rated41/8/2023

A mesura que vas llegint el còmic, hi ha pàgines escrites intercalades per entendre i conèixer la història de Pompeu Fabra i els fets històrics, això fa que entorpeixi la lectura, però alhora són necessàries per comprendre tot; segurament si el còmic sencer s'hagués fet en vinyetes, seria massa dens, pesat i lent. Hi ha una bona documentació, no només en la història i els fets, també en els colors i detalls de les localitzacions que hi apareixen (la Sagrada Família, els tramvies, els trens, els carrers...). En definitiva, un interessant i molt bon còmic.

has rated42/11/2023

has rated310/5/2018

The content of this page is licensed under a Creative Commons 4.0 Share Alike license, except for comic images that are the property of their respective authors and publishers. We waive the right of attribution. More info.