En la ment de Sherlock Holmes

Editorial Base

2 cómics

Cartoné 48 pp

Terminada

  • 5,05 4 votos
  • Catalán (España)
  • 44Lo tienen

Argumento

No conocemos el argumento Editar

Información adicional

Autores

Cyril LieronBenoit Dahan

Lo que opinan los lectores

5,0

5 4

5 29/05/2022

Brillant. Autèntica genialitat la que ens regalen Lieron i Dahan, teixint una història on la narrativa, el disseny i la documentació són per a treure’s el barret. La planificació de les pàgines és una meravella absoluta. Potser no es pot assegurar que el mateix Conan Doyle hauria signat aquesta aventura de Sherlock Holmes, però alhora sembla talment que el personatge hagués estat concebut per al llenguatge del còmic! Com espremen els seus autors els recursos narratius del mitjà i com encaixa en la història l’estil tipus gravat de Benoit Dahan, per favor! A sobre, l’edició en dos volums de la versió catalana és una joia. Obra imprescindible.

5 08/02/2022

Són dos còmics protagonitzats pel famós detectiu Sherlock Holmes (no estan basats en cap obra d'Arthur Conan Doyle), que haurà de resoldre un cas sobre un tiquet misteriós. El que fa molt especial aquests còmics és la manera que estan dibuixades les vinyetes i com vas seguint el fil conductor de la història, però això no fa que perdi qualitat en el dibuix o el guió, que són excel·lents.

5 16/04/2022

5 11/01/2022

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.