Publicidad

Memòria i vinyetes. La memòria històrica a l'aula a través del còmic

Memòria i vinyetes. La memòria històrica a l'aula a través del còmic

Lo tengo

Memòria i vinyetes. La memòria històrica a l'aula a través del còmic

Rústica 224 pp

4,041 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

Vuitè volum de la col·lecció "Eines de memòria", dedicat als còmics, un mitjà atractiu que ha estat menystingut en la seva voluntat de difondre continguts històrics. Les onze propostes didàctiques i els articles que les acompanyen formen un conjunt molt valuós, que vol esdevenir una referència i una guia per a la difusió de la memòria històrica i de la novel·la gràfica entre els joves. Adreçada als professionals de l'educació, peça fonamental en la creació d'una societat democràtica i coneixedora del seu passat, el còmic vol ser un recurs cada cop més present i utilitzat a l'aula.

Ver más

Autores

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-439-39679-6
Publicidad

Este cómic está en estas listas


Opiniones

4,0

4 1

ha valorado4 24/05/2018

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.

Subir

Utilizamos cookies de terceros para el análisis del tráfico y el comportamiento de los visitantes, así como para personalizar la publicidad que mostramos. Si aceptas el uso de estas cookies haz clic en ACEPTO. Más información