Vinòmics. Relats gràfics amb gust de bon vi

Vinòmics. Relats gràfics amb gust de bon vi

Lo tengo

Vinòmics. Relats gràfics amb gust de bon vi

Cartoné 136 pp

3,23.24 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

17 x 24 cm, Color, 19.95€

Argumento

Vinómics són un conjunt de còmics que s'inspiren en el món del vi. Peces curtes de diferents gèneres narratius i estils gràfics: vivència autobiogràfica, humor quotidià, paròdia cinematogràfica, gènere negre, drama d'època, relat eròtic, assaig gràfic i fins i tot ciència ficció. Un sorprenent i deliciós maridatge de còmic i vi. Un veritable tribut del novè art cap a una beguda social, un territori vinícola i una tradició que ens van portar les civilitzacions clàssiques a través de la Mediterrània.

Alguns dels millors artistes del país han elaborat aquest mosaic narratiu amb els colors del vi.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-467-93044-3

Este cómic está en estas listas


Lo que opinan los lectores

3,2

3.2 4

ha valorado408/05/2023

Sobri (permeteu-me la broma). Recull d’històries que fusionen el món del vi amb el del còmic, gràcies als 17 artistes que s’embarquen en el projecte. Gràficament, m’ha semblat excel·lent, i la tria de la gamma cromàtica que unifica les històries, el millor de tot. Després hi ha relats més interessants i d’altres més insubstancials, però funcionen molt bé per a passar una bona estona. Consumiu preferiblement amb una copa de vi a la mà.

ha valorado405/10/2022

Vino y buen humor. Binomio difícilmente superable. Gran iniciativa.

ha valorado226/05/2020

ha valorado315/10/2018

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución. Más info.