Publicidad

Via Ermengol

Via Ermengol

Lo tengo

Via Ermengol

Rústica 112 páginas

0,000 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Argumento

Via Ermengol és un recull dels millors acudits publicats durant l'últim any, que com diu Ager Sedatanus al pròleg del llibre: “L'Ermengol ara, com a milers, milions de catalans, li neguiteja el que passa a Catalunya, el que fan amb Catalunya. Per aquesta raó ha decidit també dir prou i emprar el seu bisturí de cirurgià social per estripar aquesta ofensiva contra Catalunya i tallar les xarxes que empresonen la dignitat dels catalans. L’Ermengol dibuixa, doncs, amb el traç fort dels que creuen en aquesta nació. En aquest llibre en trobareu un bon grapat, de retrats de les entranyes humanes, polítiques i socials. D’operacions a cor obert, el de l’Ermengol.”

Ver más

Autores

Isbn / Código de barras

  • 97884-99-75-8
Publicidad

Opiniones

No hay opiniones

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.

Subir

Utilizamos cookies de terceros para el análisis del tráfico y el comportamiento de los visitantes, así como para personalizar la publicidad que mostramos. Si aceptas el uso de estas cookies haz clic en ACEPTO. Más información