Publicidad

Enfoteu-vos-en!

Enfoteu-vos-en!

Lo tengo

Enfoteu-vos-en!

Rústica amb solapes. 144 pp

4,041 opiniones

Información adicional

Catalán (España) · 

Sobre esta edición

20x23 cm. B/N

Argumento

Enfoteu-vos-en! és un llibre il·lustrat, divertit, en el que 45 dels principals dibuixants del país ofereixen la seva visió de la crisi i d'altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l'habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc. Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a l'absurd de polítics i personatges coneguts. Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis d'aquest llibre a Arrels Fundació.

Ver más

Fecha de publicación

Isbn / Código de barras

  • 978-8-415-00293-2
Publicidad

Dedicatorias


Opiniones

4,0

4 1

ha valorado4 13/03/2018

El contenido de esta página se encuentra bajo licencia Creative Commons 4.0 Compartir igual, salvo las imágenes de cómics que son propiedad de sus respectivos autores y editores. Renunciamos al derecho de atribución.

Utilizamos cookies de terceros para el análisis del tráfico y el comportamiento de los visitantes, así como para personalizar la publicidad que mostramos. Si aceptas el uso de estas cookies haz clic en ACEPTO. Más información